Brandet J. H&F
Brandet J. Harvest & Frost kom til verden med udgangspunkt i passion. Passion for at skabe noget rigtig godt til rimelige priser. En naturlig ledetråd for os var kendskabet til at lave kvalitetsprodukter, som vi selv havde lyst til at bruge. Vi ønskede at kombinere veldesignet og detaljeret tøj til både arbejde og fritid.

Inspirationen kom fra mange sider, f.eks. amerikanske reklamebureauer og ledere i industrien. Meget inspiration kom fra starten af det 20. århundrede. Vi har studeret bøger, brands og designere, som delte vores passion for emnet, og som var gode til ´det, vi ville opnå. De har alle været under vores lup og gennemgået grundig analyse.

J. Harvest & Frost er skabt i et samarbejde mellem to brands − James Harvest Sportswear and Frost. James Harvest Sportswear med rødder i amerikansk college mode og verdensomspændende distribution - og Frost med en arv af skræddersyet, veltilpasset beklædning i mindre skala. To fantastiske fundamenter samlet i ét concept.
Målet med dette brand er at tilbyde vellavede og detaljerede produkter i højeste kvalitet, til overkommelige priser. Visse detaljer på vores beklædning findes ellers kun på meget dyrere produkter.

For at lykkes med vores mission har vi brug for de bedste skræddere, de bedste materialer, de bedste detaljer, det største engagement og de bedste kunder. Godt nok er ikke en term vi bruger om vores produkter. Det bedste er vores mål, og passionen driver os.

For at opfylde vores ambition, forsøger vi at være opdaterede ift. tilgængelige materialer, de bedste sting/teknikker, hvad der sker i industrien og hvad vi kan gøre endnu bedre.

Vores mål er at give dig følelsen af at få noget ekstra, når du støder på beklædning fra J. Harvest & Frost. Hvis din følelse kan sammenlignes med at få en meget speciel gave, er vi tæt på mål. Du skal være fuldstændig tilfreds, sådan er det. Punktum.

Èn udfordring er endnu uløst - kropsstørrelser. Nogle er tynde, andre stærke. Nogle har lange arme, andre har korte. Vores ambition er modeller til alle. Oftest passer vores tøj fra starten, men af og til har beklædningsdele brug for justering for at passe perfekt på deres ejers krop.

J. Harvest & Frost er vellavet, detaljeret og til en overkommelig pris. I brandet J. Harvest & Frost finder du vores sjæl og vores hjerte.