J.HARVEST & FROST


J.HARVEST & FROST handler om finere arbejdstøj. Vi laver tøjet, som bringer dig fra kontoret til middagen på samme dag – og får det bedste frem i dig.

Vi er på evig jagt efter gode egenskaber og nytolkninger. Vores dedikation og passion udmønter sig i fantastiske stof-kvaliteter, perfekte snit og den følelse af luksus du oplever, når du har vores tøj på.

 

J.HARVEST & FROST KONCEPTET ER OPDELT I SEKS LINIER


Black bow – vores top skjorte. Med nano teknologi, der afviser pletter, pressede ærmer og strygefri behandling. Black Bow er fremstillet til at være verdens bedste arbejdsskjorte. Vi har lavet en moderne og multifunktionel skjorte af den mest luksuriøse bomuld. 

Green bow – vores klassiske kollektion. Her finder du vores ensfarvede produkter. Tidløse klassikere, som aldrig går af mode.

Red bow – vores klassiske kollektion med et twist. Vores perfekt udførte skjorter med kontrast detaljer, der matcher enhver lejlighed.

Purple bow – vores trend kollektion. Her finder du vores seneste, mest modetilpassede produkter. Denne linie er evigt skiftende for at imødekomme modens behov i dag og i morgen.

Indigo bow – vores vasket-og-brugt kollektion. Det er arbejderens skjorte, der synes brugt allerede. Nyd vores hyldest til fritiden.

Yellow bow – vores klassiske arbejdsskjorte, en blandingskvalitet, som er easy-care behandlet og strygelet, sikre farver med moderne snit, nyd hyldesten til hårdt arbejde.


J. Harvest & Frost strygefri Superbomuld.

Superbomuld - Strygefri skjorte

Vi er rigtig stolte af vores skjorter, og vi vil gerne vise, hvor gode disse skjorter virkelig er. Så vi lavede denne skjorte. Til højre er vores J. Harvest & Frost strygefri Super-bomuld med tapede sømme, den venstre halvdel er almindelig bomuld enkeltgarn 70 'uden de tapede sømme. Vi har vasket den. hængt den op til tørre og foldet den pænt. Ingen strygning. Som du kan se er der en vis forskel. Bemærk den glatte overflade og vær ekstra opmærksom på skuldersømmene. Det almindelige stof er ikke af dårlig kvalitet. Det er bare ikke ... Superbomuld.